Vaattunkiköngäs_AT.jpg
Ajankohtaista

Etiäinen.fi -palvelua päivitetään kesän 2022 aikana

15.6.2022 16:00

Etiäinen.fi -palvelun sisältöä päivitetään kesän 2022 aikana. Päivitystyön suorittaa palvelun ylläpitäjä Rovaniemen kaupunki yhdessä sidosryhmien kanssa. Pahoittelemme palvelussa osittain olevaa vanhaa tietoa ja sen aiheuttamaa haittaa palvelun käyttäjille.

Ajankohtaista_Ounasjoki_AT.jpg

 

Etiäinen.fi -palvelun sisällön päivitystyö on alkanut kesäkuun alussa 2022. Palvelun sisältöä päivitetään kesän 2022 aikana alkaen Rovaniemen kaupungin hallinnoimista kohteista. Resurssien puitteissa on tarkoitus päivittää mahdollisimman kattavasti koko palvelun sisältö ajantasaiseksi vastaamaan maastossa olevaa tilannetta.

Käytöstä poistuneet kohteet poistetaan palvelusta ja uusia kohteita pyritään lisäämään palveluun. Päivitystyön myötä reittitiedot tarkentuvat GPS -mittausten myötä ja palveluun tuotetaan uutta kuvamateriaalia elävöittämään sisältöä ja ulkoasua. Myös reitti- ja kohdeselostukset päivitetään ajan tasalle. Palvelun ohjelmistoalustaan tehdään myös joitakin teknisiä päivityksiä.

Päivitystyön suorittaa palvelun ylläpitäjä Rovaniemen kaupunki yhdessä sidosryhmien kanssa. Pahoittelemme palvelussa osittain olevaa vanhaa tietoa ja sen aiheuttamaa haittaa palvelun käyttäjille. Toivon mukaan syksyllä meillä on paikallisten asukkaiden ja matkailijoiden käytössä sisällöltään uudistunut ja ajantasainen verkkopalvelu, josta kukin käyttäjä voi löytää mieluisia käyntikohteita Rovaniemen upeaan luontoon.

 

Ystävällisesti

Aarno Torvinen, palvelun päivittäjä

aarno.torvinen@rovaniemi.fi